נגישות
  • ניווט בעזרת מקלדת
  • התאמה לעוורי צבעים (גווני שחור/לבן)
  • התאמה לכבדי ראיה (צבעוניות הפוכה)
  • פונט נגיש
  • AAA
  • ביטול הנגישות (תצוגה רגילה)
  • נוסף לסל קניות:

סבוניות או לא להיות – פריט ההיגיינה הבסיסי בכל שירותים

אנחנו אולי לא חושבים על זה יותר מידי ביום יום, אבל היגיינה במקומות ציבוריים היא חלק מאד חשוב מהתפיסה של אנשים מהמקום. במיוחד בתקופה שאחרי הקורונה, בה לאנשים יש מודעות גדולה יותר לנושא, חשוב לדאוג לאפשרויות היגיינה עבור אורחי מקומות ציבוריים.

כמו שלמדנו כולנו, היגיינה מתחילה במים וסבון, ואת הסבון צריך להנגיש כך שיהיה נוח לכולם, יישאר נקי, יהיה מספיק ממנו והוא יהיה נעים לשימוש. את זה עושים עם סבונייה כמובן. סבונייה לסבון נוזלי או סבונייה לסבון מוצק, סבונייה שקופה או סבונייה בעיצוב מודרני – העיקר שיהיה בה סבון.

עם יד על הלב- כשאתם הולכים לבילוי, לא משנה מאיזה סוג- מסעדה יוקרתית, פאב ששמו לא הולך, אלא רץ לפניו, בית קפה אופנתי וטרנדי, נכון שאתם בוחנים את השירותים על מנת לתת למקום ציון או לקטלג אותו כאקסטרה ראוי לשבח על עיצוב מושקע בהתאם לקונספט המקומי? תגידו תאמת. אפילו במקום שיש לכם הכי פחות ציפייה לסטנדרט גבוה או לסטנדרט כל שהוא, כמו שירותים ציבוריים בתחנת דלק, או בתחנה המרכזית של תל אביב. אבל אם הם יואילו בטובם לפנק אתכם בסבוניה לסבון נוזלי שגם דאגו למלא אותה מבעוד מועד, אתם תזכו את המקום בנקודות זכות. כי סבוניות בשירותים זה החיים. וכמה פעמים קרה לכם שיצאתם מהשירותים, פתחתם את המים בברז ואופס, איפה הסבון? חיפשתם, חיפשתם, לרגע אפילו לא האמנתם ולבסוף יצאתם עם ידיים רטובות ומירמור קטן בלב. ובצדק.

 

אבולוציה של סבון

זוכרים את הסבון הקשיח המלבני, זה שמחליק בידיים ועובר מיד ליד? לא פלא שהוא בכה מאד (כמו בשיר הילדים). אלה לא חיים טובים לסבון. מאה פעם ביום הוא זוכה בזעזוע מוח. המון ידיים נוגעות בו ומשאירות אותו עצמו מלוכלך ואם המזל שלו סופית הלך לאיבוד הוא החליק לתחתית הכיור והחל להימס ולהתרכך עד סופו, שם כנראה יגמור את חייו כסבון בלתי שימושי בעליל. מאז קרו כמה דברים, הסבון בכה מאוד יצא לגמלאות ופינה את מקומו לסבון הנוזלי בלאו הכי, במגוון אינסופי של ריחות ומרקמים ושימוש נוח להפליא, לא רק במקומות ציבוריים, מסעדות ובתי קפה המכבדים את עצמם. גם בבית.

 

היגיינה אולטימטיבית

תקופת הקורונה חידדה לנו ביתר שאת את החשיבות של שטיפת הידיים, עד כדי כך שהמרפק החליף את לחיצת היד, מתוך הבנה הידיים הן מוליך אפקטיבי בהעברת הנגיף. במהלך היום אפילו מבלי שניתן על כך את הדעת, אנו נוגעים בכל כך הרבה פריטים וחפצים שהסיכוי שנסחוב עלינו נגיפים וחיידקים הוא וודאי. כשאתה נוגע בידית של דלת השירותים אתה למעשה נוגע בעשרות האנשים שנגעו בה קודם . אז התחלנו לשטוף ידיים ברצינות, והרבה. אבל לא כל שטיפת ידיים היא בהכרח היגיינית או נכונה. שטיפת ידיים ללא סבון או בסבון משומש בהכרח לא תיתן את התוצאה הרצויה. כיום חדר שירותים או מטבח ציבורי שאינם מחזיקים באביזר המאפשר שטיפת ידיים הכוללת סבון אך מינימום מגע עם חפצים, נחשבים כלא מודרניים בעליל. האבזר הזה הוא לא טכנולוגיה מהפכנית ויקרה שפותחה בנאסא בזכות הקורונה. בדובר כמובן בסבונייה.

 

למה לא סבון נוזלי בבקבוק לחיץ?

אם אתם מוסד מכובד המארח כמות נכבדת של אנשים מדי יום, או משרד הדואג לבריאות עובדיו, הפתרון של בקבוק סבון לחיץ הוא טוב, אך מוגבל. הבקבוקים הללו ניידים, נופלים, נשברים ועלותם יקרה. במנל כבר חשבו על הכל והביאו לכם קולקציה שלמה של סבוניות. הייתרון בסבוניות אלה נעוץ בחיסרון של בקבוקי הסבון - הן מחוברות תמידית לקיר מה שמונע את הטיילת וההעלמות שלהן, הן ניתנות למילוי, דבר המוזיל משמעותית את נושא ההיגיינה הכה חשוב והן אסתטיות ומגיעות במבחר דגמים: סבונייה שקופה, סבוניית נירוסטה, סבונייה לאמבטיה ואפילו סבונייה לסבון מוצק לאוהבי הז'אנר. הסבוניות שעמדו בחזית המלחמה נגד הקורונה על כל צורותיו קיבלו מעמד מחייב וחלקן אפילו חוסכות משוטף הידיים המצוי את הצורך במגע ומוציאות סבון על ידי קליטה של עינית. מנפלאות הטכנולוגיה...

 

טיפ של מקצוענים לגבי סבוניות במקומות ציבוריים

נסו להתאים את הסבונייה לעסק שלכם - אם מדובר בחדר שירותים המשמש מספר רב של אנשים מידי יום ויש חשש מבלאי, רצוי שתבחרו סבוניות לשירותים העשויות מחומר חזק ועמיד מפני בלאי כמו מתקני סבון נוזלי עשויים נירוסטה . כמו כן בחרו במיכל סבון גדול המכיל כמות גדולה של סבון כך לא תצטרכו לרוץ ולמלא אותו בתדירות גבוהה.

לא בטוחים מה מתאים לכם? המומחים של מנל ישמחו לפרט בפניכם את כל המבחר ולהתאים לכם את הסבונייה המתאימה לכם.